YOGA & TAI CHI

 

YOGA

Yoga för alla, små som stora och vana eller ovana. Genom yogan utvecklar vi medveten närvaro i våra rörelser. Vi intar yogans traditionella asanas (kroppspositioner) och repeterar rörelsesekvenser. Vi lugnar ner sinnet och kommer ner i kroppen.

DANS

Vi använder rytmer och rörelser för att röra oss bort från hjärnans brus. Vi går igenom övningar som syftar till att extrahera rörelser ifrån en plats inuti snarare än att göra dansen till något som ska passa ett yttre öga. Vi raderar värderingar så som fint och fult till lek och inkänning.

 

TAI CHI / Qi Gong

Meditation i rörelse.

Kommer Snart

TRÄNARE

Ada Myrgren

Ada är i grunden yogalärare och gjorde sin ’Yoga Teacher Training’ på Mira Yogashala i Rishikesh i Indien år 2019. Sedan dess har hon framförallt arbetat på resande fot i Latinamerika. Utöver yogan så har Ada tagit kurser i både akrobatik och dans och utbildade sig detta år till facilitator i ’Contact beyond Contact’; en typ av kontaktimprovisation. Vidare är hon hängiven utövare av både meditation, vilket också tenderar att vara ett återkommande inslag i hennes yogaklasser.

TRÄNINGSSCHEMA

Kommer Snart! Var god och meddela intresse till BK Fox, på: info@bkfox.se. Markera mail: Yoga & Tai Chi